
Varm grillsallad med vindruvor och Chorizo
Svårslagen sommarsallad som är både matig och fräsch! Tankarna går till medelhavets smaker med vår Chorizo, en korv vi gör helt utan tillsatser med fokus på genuint god smak.
Receptet har utvecklats för Snellman.fi av kocken och matbloggaren Mika Rampa från Perinneruokaa prkl -bloggen.
- 230 g All natural Chorizo
- 4 st hjärtsallad (400g)
- 250 g vindruvor
- 1 kruka bladpersilja
- 1 dl hasselnötter
- 0,5 dl olivolja
- 1 msk honung
- 2 msk balsamico
- 0,5 tsk salt
- 0,5 tsk svartpeppar
- Skölj och halvera salladen. Skölj också druvorna och dela in i mindre klasar.
- Gör såsen redo genom att blanda ihop alla ingredienser.
- Grilla korven, druvorna och salladen. Lägg sallad och druvor i botten av en stor skål när du är klar.
- Skär korven i mindre bitar och lägg ovan salladen, toppa med bladpersilja och hackade hasselnötter.
- Häll slutligen sås över härligheten!

1
Skölj och halvera salladen. Skölj också druvorna och dela in i mindre klasar.
2
Gör såsen redo genom att blanda ihop alla ingredienser.
3
Grilla korven, druvorna och salladen. Lägg sallad och druvor i botten av en stor skål när du är klar.
4
Skär korven i mindre bitar och lägg ovan salladen, toppa med bladpersilja och hackade hasselnötter.
5
Häll slutligen sås över härligheten!
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla