Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
Familjen_Snellman_Familljegård_5

På gång

Vi på Familjen Snellman vill tillverka så naturliga produkter som möjligt och därför försöker vi alltid minska på användningen av tillsatsämnen. Nedan kan du läsa mer om hur vi gör saker på vårt sätt: om vårt ansvar, om våra produkter och om hela Familjen Snellman.

februari 18, 2021 All in på All Natural – fem fakta om Familjen Snellmans korvar som görs helt utan tillsatsämnen Det går att göra god korv helt utan tillsatsämnen. Ge Familjen Snellmans All Natural-serie en ärlig chans, du kommer inte att ångra dig!
Korv Produktnyheter
november 16, 2020 Biogas ett steg på vägen mot smartare energilösningar Övergången till biogas har minskat på fabrikens koldioxidutsläpp med 3450 ton per år.
Ansvarsfullhet
november 19, 2020 Chaufförernas engagemang och yrkeskompetens avgörande vid lyckade djurtransporter Löftet om ansvarstagande inom Snellmans primärproduktion inbegriper ett starkt ställningstagande för djurens välbefinnande.
Ansvarsfullhet Familjegårdar
september 16, 2020 Djurhållningen i vår nöt- och svinkedja Vi värnar om djurens välmående och hälsa
Ansvarsfullhet Familjegårdar
oktober 5, 2020 En gmo-fri produktionskedja Vi valde för flera år sedan att använda den naturliga vägen.
Ansvarsfullhet Familjegårdar
januari 14, 2021 Ett medvetet val med färre livsmedelstillsatser: ”Det underlättar vår verksamhet när vi har starka principer att luta oss mot” Ett tillsatsämne får aldrig blir ett självändamål. Behöver vi inte använda en tillsats så gör vi inte det.
Ansvarsfullhet