Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
Entrecôte på grillen.

Recept

Här har vi samlat Familjen Snellmans godaste recept, som bygger på våra produkter. Med hjälp av de här recepten tillreder du enkelt alla möjliga slags maträtter. Recepten är utformade enligt samma principer som vi följer när vi tillverkar våra produkter och därför är vårt mål alltid den bästa smaken och så naturliga råvaror som möjligt.

Använd sökfunktionen om du letar efter recept på någon specifik maträtt eller så bläddrar du bland alla våra olika recept och hämtar inspiration och idéer till ditt kockande. 

Apelsinmarinerad fläskfilé med brysselkål
6
Asiatisk fläskfilé-wok med smak av kokos och ingefära
4
01:00
Lätt
Baconkorvplättar
6
00:40
Lätt
Baconlindad grillkorv med jalapeno-ostfyllning
4
Bahn Mi Hot Dog
4
Bratwurst med gräddig surkålsstuvning och currysås
4
00:55

Här är våra bästa köttrecept!

En del av oss har tid och lust att laga mat, andra inte. Ändå vill vi alla äta gott. Här har vi samlat både enkla och mer krävande köttrecept, och mattips som hjälper dig att lyckas i köket. Familjen Snellman utarbetar recept enligt samma principer som vi följer i tillverkningen. Vi väljer naturliga råvaror för att få fram bästa möjliga smak.

Använd sökfunktionen om du är ute efter ett speciellt recept, eller samla inspiration bland alla våra läckerheter. Lär dig piffa upp en enkel hot dog eller laga en perfekt biff med sous vide-metoden. Våra bästa mattips, sous vide-recept och andra köttrecept hittar du här!