Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
Familjen_Snellman_Produkter_1

Våra produkter

Under vår snart 70-åriga historia har vi strävat till att använda oss av högklassiga råvaror för att kunna tillverka högklassiga köttprodukter. Vi använder alltid äkta gårdskött från familjegårdar och tillverkar våra produkter i Österbotten, för att göra så äkta och naturliga varor som möjligt – mer kött och mindre tillsatser. Våra produkter är säkra, välsmakande och så naturliga och äkta som möjligt.

Vi på Familjen Snellman älskar god mat i gott sällskap. I Familjen Snellmans produktsortiment hittar du produkter till frukosten, lunchen, mellanmålet, middagen och kvällsmaten. Ta en titt i vårt breda sortiment av utsökta chark- och köttprodukter gjorda med kärlek av rent, gårdskött från familjegårdar!

Produkter

Kategorier

Chark Fläskfilé Fläskytterfilé Färsk kött Korv

Välj och vraka bland kött och chark!

Ska du köpa kött till middagen? Lyxa till frukostmackan med riktigt god skinka som pålägg? Eller är du kanske på jakt efter den godaste grillkorven? Oavsett vilka köttprodukter du söker så hittar du en rad högklassiga läckerheter hos Familjen Snellman.

Här har vi samlat vårt breda sortiment av köttprodukter för dig som ska köpa kött. Välj bland nötkött, fläskkött och charkvaror som korv och skinka av bästa kvalitet. Hoppas det smakar!

Hitta Snellmans produkter nära dig

Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla