
Salsicciasemlor med inlagd gurka, paprika och baconmajonnäs
Rejäla semlor fyller du hösten till ära med stekt salsiccia, paprika och gurkor. Krön härligheten med en pikant baconmajonnäs. Läckert!
- 1 pkt Snellman All Natura Salsiccia -korv (4 st)
- 0,5 st röd paprika
- 0,5 st gul paprika
- 2 msk olja
- 4 st semlor
- sallad
- salt och svartpeppar
- 2 st frilandsgurkor
- 2 msk finhackad dill
- 1,5 msk ättiksprit
- 1,5 msk socker
- 0,5 tsk salt
- 1 pkt bra bacon 150 g
- 2 dl majonnäs
- 1 dl lök från en knippe lök
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 tsk chiliflingor
- svartpeppar
- Inled med att tillreda dina inlagda gurkor och din baconmajonnäs enligt instruktionerna längre ned. (nr 4 och framåt)
- Grilla eller stek korvarna. Strimla paprika och låt dom svänga på sig på pannan eller grillen en stund. Krydda paprikan med salt och svartpeppar. Halvera också semlorna och ge dom lite värme.
- Fyll semlorna med baconmajonnäs, lite sallad, stekta paprikor, inlagda gurkor och saftig Salsiccia. Servera semlorna varma.
- Skär tunna skivor av gurkorna, hacka dillen. Blanda ihop alla ingredienser ett passligt kärl som du antingen kan försluta eller täcka in med en tallrik av rätt storlek.
- Skaka om ordentligt och ställ i kylskåpet en stund för att ta smak.
- Gör små bitar av ditt bacon och stek bitarna knapriga på pannan. Ställ ditt bacon åt sidan och antingen sila eller torka bort överflödigt fett. Svalnat bacon blandas sen i majonnäsen.
- Hacka löken, skala och hacka vitlöken och blanda bägge i majonnäsen. Varva med chiliflingor enligt smakpreferens. Toppa med svartpeppar och ställ sen i kylskåpet och ta smak.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla