Grymmaste grytan med salsiccia och gnocci
Salsiccia-gryta med gnocchi
Tomatsås, maffig mozzarella och örter – enkelt och genialt, när en vardagsrätt får ett värdigt sällskap i vår All Natural Salsiccia. Testa att laga vår riktigt goda korvgryta med salsiccia och gnocchi!
Receptet har utvecklats för Snellman.fi av kocken och matbloggaren Mika Rampa från Perinneruokaa prkl -bloggen.
I receptet används All Natural Salsiccia
Här en kryddig korv som innehåller rikligt med kött, och absolut inga tillsatser. All Natural Salsiccia är en italiensk typ av korv som smakar bl.a. salvia, timjan, vitlök och rostad svartpeppar. Lämpar sig utmärkt till grillspett eller som snacks precis som de är.
- 230 g Snellman All Natural Salsiccia-korv
- 1 msk olivolja
- 1 paket potatisgnocchi (500 g
- 1 paket körsbärstomater (400 g)
- 0,5 kruka basilika
- 1 paket mozzarella
- Skär rejäla bitar av korven, gärna på snedden.
- Smörj en ugnsform och häll i din gnocci och toppa med tomater. Häll 0,5 deciliter vatten över härligheten.
- Toppas med basilika och den skivade korven och riv mozzarella över alltihopa.
- Grädda i 250-gradig ugn i 15-20 minuter. Du kan också vrida igång grillfunktionen på din ugn mot slutet av tillredningen för några minuter och lyfta upp formen.
- Dekorera med basilika.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla
Recept
Salsiccia-gryta från Familjen Snellman
Receptet för vår salsiccia-gryta med gnocchi är utformat enligt samma principer som vi följer när vi tillverkar våra produkter och därför är vårt mål alltid den bästa smaken och så naturliga råvaror som möjligt. Läs mer om vårt ansvar för hållbarhet, vår produktion av korvar och hur vi värnar om djurens välmående.