
Grymmaste grytan med salsiccia och gnocci
Tomatsås, maffig mozzarella och örter – enkelt och genialt, när en vardagsrätt får ett värdigt sällskap i vår All Natural Salsiccia.
Receptet har utvecklats för Snellman.fi av kocken och matbloggaren Mika Rampa från Perinneruokaa prkl -bloggen.
- 230 g Snellman All Natural Salsiccia-korv
- 1 msk olivolja
- 1 paket potatisgnocchi (500 g
- 1 paket körsbärstomater (400 g)
- 0,5 kruka basilika
- 1 paket mozzarella
- Skär rejäla bitar av korven, gärna på snedden.
- Smörj en ugnsform och häll i din gnocci och toppa med tomater. Häll 0,5 deciliter vatten över härligheten.
- Toppas med basilika och den skivade korven och riv mozzarella över alltihopa.
- Grädda i 250-gradig ugn i 15-20 minuter. Du kan också vrida igång grillfunktionen på din ugn mot slutet av tillredningen för några minuter och lyfta upp formen.
- Dekorera med basilika.

1
Skär rejäla bitar av korven, gärna på snedden.
2
Smörj en ugnsform och häll i din gnocci och toppa med tomater. Häll 0,5 deciliter vatten över härligheten.
3
Toppas med basilika och den skivade korven och riv mozzarella över alltihopa.
4
Grädda i 250-gradig ugn i 15-20 minuter. Du kan också vrida igång grillfunktionen på din ugn mot slutet av tillredningen för några minuter och lyfta upp formen.
5
Dekorera med basilika.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla