
Chorizomelett
Brunsch eller morgonmål – kvällsbit eller mellanmål, ingen skillnad! Genom att kombinera en klassisk omelett och vår chorizo får du en smarrig Chorizomelett! Lätt, gott och smidigt.
- 1 pkt Familjen Snellman All Natural Chorizo
- 4 st ägg
- 0,5 dl mjölk
- salt
- svartpeppar
- 1 knippe stekt sparris
- 1 påse färsk babyspenat
- Rör ihop äggen med en gaffel. Tillsätt mjölk samt lite salt och peppar.
- Hacka Chorizon och bryn i en oljad panna för att ge lite färg. Häll äggröran över korven.
- Använd en stekspade i träd för att hålla blandningen lös från kanterna inledningsvis.
- Tag ned på värmen och stek tills din chorizomelett börjar få fast form.
- Servera med sparris och babyspenat, eller ångkokt broccoli.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla