Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
Chorizo spett med potatis

Chorizo och kebab -spett med eldig potatissallad

2

Detta recept från ”Tuoksussa basilikaa” bloggen var med i vår tävling ”All Natural-smakresa”. I tävlingen utmanade vi finländska bloggare att skapa sitt eget recept med våra helt tillsatsfria All Natural-korvar.

ps. Vi har ändrat receptet i takt med att vissa produkter försvunnit ur utbudet.

I receptet används All Natural Chorizo

Chorizon får sin äkta smak av bl.a. chili, paprika, koriander och svartpeppar. En passlig sötma och rundhet till denna utsökta korv kommer från löken och vitlöken. Vi hade en dröm om korvar som är fria från tillsatsämnen och som samtidigt smakar gott. Slutresultatet blev vår omtyckta produktserie All Natural. 100 % österbottniskt kött, ingen nitrit eller tillsatt fosfat. Endast rena, naturliga råvaror. 

Ingredienser
Chorizo & Kebab- spett :
  • 1 pkt All Natural Chorizo
  • 1 pkt Kebab
  • grillspett
Eldig potatissallad:
  • 6 potatis
  • 0.5 strimlat gurkskal
  • 0.5 pkt eldig groddsallad
  • 1 chili
Sås:
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk senap
  • salt och peppar
Gör så här
  1. Blötlägg grillspetten så att de inte fattar eld på grillen. Trä korvarna på grillspetten i väntan på grillning
  2. Förbered potatissalladen. Tvätta potatisen bra och koka dem oskalade. Låt svalna. Skiva potatisen med skalet på
  3. Skölj en halv gurka och strimla skalet med en potatisskalare. Tillsätt groddsallad
  4. Blanda ihop ingredienserna till såsen och häll den över potatissalladen
  5. Grilla korvspetten. Skölj och skiva chilin. Lägg upp salladen och spetten på ett serveringsfat och toppa med chiliskivor.

Hitta Snellmans produkter nära dig

Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla

Skriv en recension