Ungskorv med getost
Ugnskorv är som bäst då den tillreds av Riktig länk som innehåller mycket kött. Riktig länk tillverkas som om man gjorde den åt sig själv. Därför innehåller den mera kött och mindre tillsatsämnen. Herr Snellmans recept, varsågod!
I receptet används Riktig länkkorv i naturtarm
För ganska många år sedan föddes Riktig länkkorv, som innehåller rikligt med finländskt kött och så lite tillsatsämnen som möjligt. Vi provsmakade oss fram och kan konstatera att slutresultatet blev mycket bra!
- 400 g Riktig länk
- 180 g getost
- 1 tomat
- 1 rödlök
- 150 g emmentaler ost, riven
- Gör djupa snitt i korven.
- Skär tunna skivor av löken, tomaten och getosten, fyll snitten i korven.
- Strö på riven ementaler ost.
- Grädda i ugn, 220 grader ca 15 min.
- Severa med en grönsallad.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla