Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss
Rökt finmalen grillkorv med grönsaker

Rökt finmalen grillkorv med grönsaker

4
00:45
Lätt
Korv

Vår finmalda grillkorv blir riktigt god på grillen, men den kan också tillredas i en rökpåse tillsammans med grönsaker. Perfekt för en regnig dag!

Ingredienser
  • 1 pkt finmalen grillkorv
  • 4 paprikor
  • 1–2 lökar
  • 1 knippa salladslök
  • 0.5 kruka mejram eller oregano
  • 10 färska salviablad
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk pepparmix
  • 1 tsk havssaltflingor
Gör så här
  1. Börja med att noggrant läsa rökpåsens instruktioner.
  2. Öppna korvpaketet, torka av korvarna med hushållspapper och stick hål i dem med en gaffel.
  3. Skölj paprikorna. Skala löken och skär i bitar. Dela gräslöken i två och hacka grovt. Lägg grönsakerna i en skål och tillsätt salviabladen, örterna, oljan och kryddorna. Blanda om.
  4. Lägg grönsakerna och korvarna i rökpåsen. Stäng påsen enligt instruktionerna. Värm ugnen till 250 grader.
  5. Lägg rökpåsen på en ugnsplåt och placera på ugnens nedersta fals. Låt värmas på 250 grader i ungefär 10 minuter. Sänk värme till 200 grader och låt vara i 10-15 minuter till.
  6. Ta rökpåsen ur ugnen, och låt stå i 5 minuter innan du öppnar den.
  7. Servera tillsammans med en blandad sallad.

Hitta Snellmans produkter nära dig

Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla

Skriv en recension