Lapskojs med knackkorv
6
Lätt
En variation av den traditionella lapskojsen.
I receptet används Riktig knackkorv
Familjen Snellmans knackkorv har långa anor och började tillverkas på 1950-talet. Den har många trogna fans. Denna förstklassiga knackkorv knäcker och smakar precis som riktigt knackkorv ska göra. Den innehåller mera kött och mindre tillsatsämnen.
- 1 pkt Riktig knackkorv
- 1 kg potatismos
- 1 ägg
- vitpeppar
- salt
- Gör först potatismosen, antingen själv eller av färdigt mospulver.
- Skär korven i bitar och bryn dem i en stekpanna.
- Blanda alla ingredienser och sätt i en ugnsform.
- Grädda i 200 grader ca 20-30 min tills ytan fått en fin färg.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla