Korvgulasch
Gulasch på All Natural Bratwurst värmer upp vilken vardag som helst. Ps. Färgerna tävlar nästan med självaste Van Gogh. Vackert så det förslår.
I receptet används All Natural Bratwurst
Denna korv med tyskt ursprung ska helst stekas eller grillas. Som det sig bör är den tillverkad av fint hackat kött, såväl finländsk nöt och gris. Vi hade en dröm om korvar som är fria från tillsatsämnen och som samtidigt smakar gott. Slutresultatet blev vår omtyckta produktserie All Natural. 100 procent österbottniskt kött, ingen nitrit eller tillsatt fosfat. Endast rena, naturliga råvaror.
- 1 pkt Snellman Bratwurst
- 50 g margarin
- 2 små gula lökar
- 2 paprika
- 1 brk krossade tomater
- 3 msk köttfond
- 500 g potatis
- 2 dl vatten
- 2 vitlöksklyftor
- 1 nypa kummin
- 1 nypa paprikapulver
- 1 nypa salt
- 1 nypa chili
- Tärna löken och paprikan och krossa vitlöken. Smält margarin i en kastrull, fräs löken och paprikan däri.
- Blanda i vatten, krossade tomater, köttfond och potatisklyftor. Låt koka i ca 20 minuter.
- Bryn korven i en stekpanna och sätt sedan korven i grytan. Kontrollera vätskemängden. Tillsätt mera vätska vid behov.
- Smaka av med kummin, paprikapulver, salt och chili. Grytan skall ha en mustig het smak.
- Servera med ett gott nybakat bröd.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla