Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
knackkorv och avokado

Knackkorv och avokado-vitlöksdipp

4

Detta recept var med i All Natural-recepttävlingen. Vi utmanade 9 matbloggare att skapa ett eget, helt tillsatsfritt recept med någon av våra All Natural-korvar. Detta recept har gjorts av 52 Weeks of Deliciousness.

knackkorv

I receptet används Riktig knackkorv

Familjen Snellmans knackkorv har långa anor och började tillverkas på 1950-talet. Den har många trogna fans. Denna förstklassiga knackkorv knäcker och smakar precis som riktigt knackkorv ska göra. Den innehåller mera kött och mindre tillsatsämnen.

Ingredienser
  • 2 pkt Snellmann Rikktig knackorv
  • 0.5 liten blomkål
  • 1 påse sockerärtor
  • 4 gröna sparrisstänger
  • 1 lök
  • 0.5 gul paprika
  • 2 champinjoner
  • 0.3 zucchini
Grönsaksmarinad:
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk citronsaft
  • salt och peppar
Avokadodipp:
  • 1 avokado
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 dl färsk basilika
  • 1 tsk citronsaft salt och peppar
Gör så här
  1. Stycka grönsakerna och häll dem i en stor skål
  2. Blanda grönsaksmarinaden och häll den på grönsakerna, blanda. Spara ca. en matsked av marinaden
  3. Värm grillen
  4. Lägg grönsakerna och korvarna i grillen, grilla tills de har en vacker yta och knackkorvarna är mogna. Grönsakerna får gärna hållas krispiga
  5. Dela grillade korvarna och blanda med grönsakerna, tillsätt den sparade marinaden
  6. Förbered dippen: förbered avokado, yoghurt, basilika, citronsaft och kryddorna i en mixer. Blanda till en jämn smet. Smaka och tillsätt kryddor vid behov
  7. Servera knackorvspannan rykande het tillsammans med dippen.

Hitta Snellmans produkter nära dig

Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla

Skriv en recension