
Fläskfilé på grillen
Fläskfilén av gris är som gjort för att grillas. Gör ett bra grundjobb när du masserar in kryddorna, så blir helheten välsmakande och god. Stektermometern hjälper dig att hålla koll så att köttet inte blir torrt. Servera gärna med grönsaker och färskpotatis.
- 1 pkt Fläskfilé av lantgris
- salt och örter som timjam och rosmarin
- Låt köttet stå i rumstemperatur en halvtimme innan tillredning. Ta bort eventuella hinnor, massera in kryddorna på ytan och låt vila.
- Stick stektermometern i köttet. Ge biten en vacker yta på grillen innan du sänker temperaturen och grillar med rotation tills mätaren visar på 70 grader.
- Sätt den färdiga köttbiten i folie sista halvtimmen, för bästa möjliga resultat.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla