Chorizopanna i ugn
En chorizopanna enligt Familjen Snellmans recept ger dig en mustig kvällsbit med lite spark i. Pröva på! Du kan också variera dig med korv-valet. Det finns mycket god, kryddstark korv där ute!
I receptet används All Natural Chorizo
Chorizon får sin äkta smak av bl.a. chili, paprika, koriander och svartpeppar. En passlig sötma och rundhet till denna utsökta korv kommer från löken och vitlöken. Vi hade en dröm om korvar som är fria från tillsatsämnen och som samtidigt smakar gott. Slutresultatet blev vår omtyckta produktserie All Natural. 100 % österbottniskt kött, ingen nitrit eller tillsatt fosfat. Endast rena, naturliga råvaror.
- 2 pkt Snellmans Chorizo
- 4 st rödbetor
- 4 st morötter
- 1 st batater
- 1-2 st lökar
- 2 st potatis
- ca 0,5 dl olivolja
- salt
- svartpeppar
- timjam
- 1 st röd paprika
- Skala och hacka grönsakerna, tillsätt olja och kryddor.
- Grädda i 200 gradig ugn i ca. 30 minuter. Under tiden hackar du Chorizon och paprikan. Ta ut grytan efter en halvtimme och strö korv och paprika överst. Tillsätt olivolja och sås.
- Grädda ännu i 30-40 minuter. Rör om försiktigt och servera.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla