Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
Chorizo och tabbouleh

Chorizo och tabbouleh

4
00:20
Lätt
Korv

Att flankera vilken kötträtt som helst med en smakrik och fräsch tabbouleh är en god idé. Pröva dessa arabiska fläktar till exempel i kombination med vår Chorizo!

I receptet används All Natural Chorizo

Chorizon får sin äkta smak av bl.a. chili, paprika, koriander och svartpeppar. En passlig sötma och rundhet till denna utsökta korv kommer från löken och vitlöken. Vi hade en dröm om korvar som är fria från tillsatsämnen och som samtidigt smakar gott. Slutresultatet blev vår omtyckta produktserie All Natural. 100 % österbottniskt kött, ingen nitrit eller tillsatt fosfat. Endast rena, naturliga råvaror. 

Ingredienser
  • 2 pkt (à 230g) Snellman All Natural Chorizo
Tabouleh:
  • 2 dl vatten
  • 0.5 tsk salt
  • 1 dl couscous
  • 2 msk olivolja
  • 3–4 tomater
  • 1 lök
  • 1 kruka koriander
  • 1 kruka persilja
  • 1 kruka mynta
  • 1 citron
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 0.25 dl olivolja
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
Gör så här
  1. Börja med tabbouleh. Koka upp vatten och salt i en kastrull, lägg i couscousgrynen och flytta bort från spisen. Tillsätt olivolja och låt koka långsamt under lock i 15 minuter.
  2. Skär tomaterna i klyftor, ta bort fröna och tärna dem. Hacka löken och örterna och pressa saften ur citronen. Separera couscousgrynen med en gaffel. Lägg till grönsakerna, örter, citronsaft, vitlök, olivolja och kryddor. Blanda och låt stå medan korvarna blir färdiga.
  3. Stek eller grilla korvarna och servera tillsammans med tabbouleh.

Hitta Snellmans produkter nära dig

Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla

Skriv en recension