Bratwurst-rödkålsgryta
4
Bratwurst passar även utmärkt i grytan.
I receptet används All Natural Bratwurst
Denna korv med tyskt ursprung ska helst stekas eller grillas. Som det sig bör är den tillverkad av fint hackat kött, såväl finländsk nöt och gris. Vi hade en dröm om korvar som är fria från tillsatsämnen och som samtidigt smakar gott. Slutresultatet blev vår omtyckta produktserie All Natural. 100 procent österbottniskt kött, ingen nitrit eller tillsatt fosfat. Endast rena, naturliga råvaror.
- 1 pkt All Natural Bratwust
- 1 lök
- 0.25 rödkål
- 1 msk smör
- vatten
- 1 köttbuljongtärning
- 2 msk rödvinsvinäger
- 1 tsk salt
- Skala och tärna löken. Strimla kålen.
- Bryn löken och kålen i en gryta.
- Tillsätt resten av ingredienserna och häll på vatten så att ingredienserna tacks.
- Låt koka i ca 15 minuter.
- Skär bratwursten i bitar, bryn i en stekpanna och sätt i grytan. Låt puttra ca 30 minuter.
Hitta Snellmans produkter nära dig
Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla