Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog

Baconlindad grillkorv med jalapeno-ostfyllning

4
Korv

Baconlindad grillkorv med jalapeno-ostfyllning

Det här är inte bara en ”kul grej” – det är riktigt, riktigt gott! Vi gjorde våra korvar på grillen, men det går självklart lika bra att tillreda receptet inomhus i köket.

Stek korvarna i stekpanna innan du lindar in dem i paprikan och baconskivorna och skjutsa sen in dem i ugnen på 200°C, tills baconet fått vacker yta.

I receptet används Prima grillkorv

Finmald grillkorv med en kötthalt på 86 procent. Den finmalda grillkorven innehåller varken svål, natriumglutamat eller tillsatt fosfat och är gjord på förstklassigt, gmo-fritt kött från österbottniska familjegårdar.

Ingredienser
Ingredienser:
  • 1 pkt Prima grillkorv
  • 1 pkt Riktigt bacon
  • 2 spetspaprikor
  • 100 g naturell färskost
  • 2 dl riven cheddarost
  • 4 färska jalapenos
  • barbequesås, till pensling
Gör så här
  1. Grilla korven knaprig och låt svalna något
  2. Riv cheddarosten och blanda den med färskosten.
  3. Strimla jalapeno och rör ner i oströran
  4. Dela spetspaprikorna på hälften och trimma dem så att de kan forma sig efter grillkorven
  5. Fyll paprikorna med oströran
  6. Lägg korvarna i paprikabåtarna och tryck ner dem i oströran så att de ligger stabilt
  7. Linda baconskivor runtomkring
  8. Lägg de baconlindade korvarna i en grillform och pensla dem med barbequesås
  9. Lägg grillformen med korvarna på grillen och låt dem värmas under lock i ca 15 minuter
  10. Servera med coleslaw eller grönsallad

Hitta Snellmans produkter nära dig

Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla

Skriv en recension