Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
Asiatisk griswok med smak av kokos och ingefära

Asiatisk fläskfilé-wok med smak av kokos och ingefära

4
01:00
Lätt
Fläskfile recept

Vår smakrika fläskfilé-wok

En wok kombinerar gott kött med goda grönsaker. I denna fläskfilé-wok används kokosmjölk som ger en mjuk smak till rätten. Nudlar eller ris, du väljer vad som serveras till din fläskfilé-wok!

Köttet som används här är mört och har låg fetthalt som passar bra till olika wokar.

Familjen Snellmans wokrecept, var så god!

I receptet används Premium Putsad Fläskfilé

Fläskfilén är god och mångsidig och fungerar både i vardagen och till fest. Lika god i ugn, stekpanna eller på grillen.

Ingredienser
  • 1 pkt Fläskfilé av lantgris
  • 0,5 dl rörsocker
  • 1 dl sojasås
  • 1 tsk ingefära
  • 8 vitlöksklyftor, mosade
  • 1 dl olja
  • 3 dl kokosmjölk
  • 1 påse (400–500 g) frysta wokgrönsaker
  • 1 lime
  • 0,5 kruka koriander
Gör så här
  1. Skär upp och strimla köttet. Blanda rörsocker, soja, ingefära och mosade vitlöksklyftor.
  2. Häll blandningen över köttskivorna och blanda väl. Låt dra i 30 minuter i rumstemperatur. Hetta upp olja i en wokpanna tills det ryker och bryn skivorna.
  3. Tillsätt kokosmjölk och låt sjuda i 5 minuter. Tillsätt sedan halvtinade wokgrönsaker och låt sjuda i ytterligare 5-10 minuter.
  4. Smaksätt med saft ur en lime och hackad koriander.
  5. Servera tillsammans med ris eller nudlar.

Hitta Snellmans produkter nära dig

Sök enligt postnummer eller hemort och navigera dig fram till fantastiskt goda produkter i din butikshylla

Recensioner

  • Riktigt schysst recept! Entrecote blir bäst på grill, och kan rekommendera Snellmans entrecote. Hög kvalité

Skriv en recension

Fläskfilé wok från Familjen Snellman

Receptet för vår asiatiska fläskfilé wok är utformat enligt samma principer som vi följer när vi tillverkar våra produkter och därför är vårt mål alltid den bästa smaken och så naturliga råvaror som möjligt. Läs mer om vårt ansvar för hållbarhet, vår användning av färskt kött och hur vi värnar om djurens välmående.