Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
Familjen_Snellman_gmo-fri

En gmo-fri produktionskedja

Vi valde för flera år sedan att använda den naturliga vägen.

Vi eftersträvar att tillverka så naturliga produkter som möjligt bl.a. genom att ständigt minska på användningen av tillsatsämnen är en del av denna utveckling. Foder utan genmodifiering är dyrare och kräver extra noggrannhet i alla skeden av uppfödningen, men vi anser att de viktigaste besluten ska göras med hjärtat.

Genmodifiering betyder att komponenterna för en levande individ, som ett djur, en växt eller mikrob manipuleras med genmodifiering. Vi valde för flera år sedan att använda den naturliga vägen, och den vägen har vi valt att hållas på. Alla våra nöt- och svingårdar har skriftligen förbundit sig till en gmo-fri djuruppfödning. 

Detta betyder att alla våra grisar och nötdjur utfodras med foder utan genmodifiering. Vi vill ge människor möjligheten att välja gmo-fria produkter. Därmed har vi valt att även i fortsättningen mata grisar och nötdjur på våra familjegårdar med foder som inte är genmodifierat.

Other posts

januari 11, 2023 Underbart och minnesvärt för alla – så här tar du matallergierna i beaktande när du ställer till barnkalas Så här tar du matallergierna i beaktande när du ställer till barnkalas.
Ansvarsfullhet
april 13, 2021 Familjen Snellman nådde viktig milstolpe: Fabriken i Jakobstad drivs nu i sin helhet på förnybara energikällor Från och med den 1 april tillverkas alla Snellmans produkter med hjälp av förnybar energi.
Ansvarsfullhet