Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
Familjen_Snellman_vårt_kvalitetsprogram

Vårt kvalitetsprogram

Kvalitetsprogrammet för naturlig uppfödning heter Lantgårdens Bästa

Vi satsar målmedvetet och långsiktigt på gårdskött från familjegårdar i Österbotten. För att kunna garantera bästa tänkbara råvara för produktionen har vi sedan många år tillbaka ett kvalitetssamarbete med våra nöt- och svingårdar. 

Kvalitetsprogrammet för naturlig uppfödning heter Lantgårdens Bästa och har utvecklats ända sedan mitten av 1990-talet. Programmet ingår som en väsentlig del i vår certifierade köttproduktionskedja och innefattar uppföljning och dokumentation av de viktigaste produktionsskedena. 

Other posts

januari 11, 2023 Underbart och minnesvärt för alla – så här tar du matallergierna i beaktande när du ställer till barnkalas Så här tar du matallergierna i beaktande när du ställer till barnkalas.
Ansvarsfullhet
april 13, 2021 Familjen Snellman nådde viktig milstolpe: Fabriken i Jakobstad drivs nu i sin helhet på förnybara energikällor Från och med den 1 april tillverkas alla Snellmans produkter med hjälp av förnybar energi.
Ansvarsfullhet