Våra produkter Vårt ansvar Familjen Snellman Recept På gång Kontakta oss Produktkatalog
Familjen_Snellman_Utfodringen_på_familjegårdar_5

Utfodringen på våra familjegårdar

GMO-fri svin och nötkedja

Viktigt för djurens välbefinnande och även för god produktion på våra familjegårdar är bl.a. bra djurhälsa, yrkesskicklig skötsel av djuren samt en utfodring av hög kvalitet som motsvarar djurens behov.

Nötdjuren på våra familjegårdar utfodras med gräs och med spannmål och proteintillskott som är gmo-fria. Vårt team som jobbar med nötgårdarna är aktivt engagerad i planeringen av utfodringen för specialiserade nötgårdar och vi har ett eget utfodringsplaneringsprogram. 

Familjen_Snellman_Utfodringen_på_familjegårdar

Lantgrisens utfodring planeras noggrant enligt djurens behov och förverkligandet uppföljs separat för varje uppfödningsparti. Noggrann analysering av foderråvarorna är utgångspunkten för en bra utfodringsplan.

Familjen_Snellman_Utfodringen_på_familjegårdar_4

Other posts

januari 11, 2023 Underbart och minnesvärt för alla – så här tar du matallergierna i beaktande när du ställer till barnkalas Så här tar du matallergierna i beaktande när du ställer till barnkalas.
Ansvarsfullhet
april 13, 2021 Familjen Snellman nådde viktig milstolpe: Fabriken i Jakobstad drivs nu i sin helhet på förnybara energikällor Från och med den 1 april tillverkas alla Snellmans produkter med hjälp av förnybar energi.
Ansvarsfullhet