Wienerwrap

Korv med bröd är en klassiker. Testa denna smarriga variant med tortillabröd! Enkelt och utsökt. Utmärkt till lunch eller som stadigare kvällsbit!

Ingredienser:
(4 portioner)
2 pkt Wienerknack
1 pkt soft tortilla (8 st)
1 ask potatissallad
1 röd paprika
1 burk kapris
rostad lök

Valfritt:
Senap (en sötstark variant passar utmärkt)
Färska örter, t.ex. oregano

Gör så här:

Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i korvarna och ta bort kastrullen från värmen. Låt korvarna ligga i vattnet tills de är genomvarma, ca 5–10 min.

Tärna paprikan. Värm tortillabröden. Fyll tortillabröden med potatissallad, tärnad paprika och kapris. Sätt en wienerknack på fyllningen. Strö över rostad lök. Spritsa på senap och dekorera med färska örter.

Wienerknack är en kvalitetskorv i naturtarm som passar i bröd, till maträtter eller som sådan. Vår wienerknack har en kötthalt på 90 % och den smakrika korven är lika god kokt som stekt.

Wienerknacken görs på finländskt, handskuret, gmo-fritt gris- och nötkött från våra familjegårdar. Den innehåller varken maskinurbenat kött, natriumglutamat, svål eller tillsatt fosfat. Förstklassiga råvaror ger korven en fin konsistens och en naturligt god smak.

Relaterat innehåll